top of page
test 15 Jan
test 15 Jan

za 29 jan

|

Locaties nader te bepalen

test 15 Jan

Drie maanden lang in het teken van je vrouwelijkheid, sensualiteit en levenslust. Het wordt een prachtige reis naar de diepte van de oceaan. Want daar liggen krachtige parels van wijsheid op je te wachten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

29 jan 2022, 09:00

Locaties nader te bepalen

Meer informatie

Een expeditie van drie maanden

Vrouwelijkheid, sensualiteit, levenslust - we willen het allemaal. We snakken we ernaar om ons volledig vrouw te voelen, in alle facetten. Van zorgzame moeder tot sensuele partner, van onschuldig meisje tot wijze raadgever. We willen eerbied en bescherming voor deze kwaliteiten - zodat ze er in alle vrijheid en veiligheid mogen zijn.

Het startpunt ben je zelf De veiligheid en de vrijheid van het vrouwzijn begint bij onszelf. Diep van binnen. Waar oude overtuigingen opgesloten zitten, en die ons zwaar tekort doen. Diep van binnen wacht ons verhaal. Diep van binnen wachten wij op onszelf om de liefde en aandacht te ontvangen, van onszelf.

Op weg naar de kracht van de vrouw De Switch On Expeditie is een expeditie van drie maanden. Geen quick fix die we al generaties lang met ons meedragen. Maar een weg die we stap voor stap volgen. Naar de diepte. Naar onze oerkracht. Naar de kracht van de vrouw.

We gaan zeven generaties diep En nog verder als dat moet. Met meditaties, het Vallei-programma, één-op-één coaching, groepswerk en nog veel meer. Samen, vrouwen onderling. Want als vrouwen zich verbinden ontstaat er een gouden helingsruimte. Waar we elkaar zien en versterken.

Wat denk je? Ga je mee op expeditie?

Tickets

  • Expeditie

    Een compleet programma van drie maanden.

    € 0,50
    Btw: +€ 0,10 BTW
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Share this event

bottom of page