top of page

Mijn visie

DE WIJSHEID VAN DE VROUW LIGT IN HAAR ZELFGENEZEND VERMOGEN

CHANTAL VAN DOESBURGH _12.jpg
KEER TERUG NAAR JE OERKRACHT

Kom tot stilstand, keer je om en loop terug. Zie waar je vandaan komt, zie waar je bent geweest. Door terug te lopen haal je stukjes van jezelf op, waardoor je weer heel wordt. En je uiteindelijk toegang krijgt tot de oerkracht die van binnen op je wacht.

We hollen maar door, op weg naar de toekomst. Alsof daar iets te halen is wat aan ons leven ontbreekt. Maar zo werkt het niet. Want wat je zoekt, ligt meestal achter je. In je geschiedenis. Wil je stevig in het nu staan, dan is er heling nodig van de wonden die je hebt opgelopen. En die wonden beginnen vaak al in de generaties voor jou. 

CHANTAL%20VAN%20DOESBURGH%20_7_edited.jp
DE WEG VAN DE VROUW
IS DE LANGZAME WEG

Een vrouw creëert ruimte voor wat aandacht nodig heeft. Als een moeder voor haar kind. Alles mag er zijn. Er is plaats voor emoties. Voor verhalen. Voor wat er is gebeurd. Voor wat er wordt gevoeld. Het is de enige weg naar heling: de langzame weg, de weg van de aandacht. En dat is de weg van de vrouw.

Het leven wil gevoeld worden

Als we niet voelen, laten we delen van onszelf achter. En er komt een moment dat precies die delen je terugfluiten. Dat kleine meisje in jou bijvoorbeeld, dat nooit gezien werd. Wordt ze nu wel gezien? Die prestatiedrang, dat perfectionisme - maakt je dat nu echt gelukkig? De onmacht die je voelt, de woede die je overvalt, dat geschreeuw - waar komt dat vandaan? 

De vrouwelijke wijsheid ligt in haar zelfgenezend vermogen.  

Of het nu over het lichaam gaat, of over de psyche: de kwaliteit van aandacht geven is de helende kracht van de vrouw. Die heling begint bij haarzelf. Door haar lichaam te ontdekken en te omarmen. Een expeditie die haar naar plekken brengt waar licht nodig is. Oftewel: aandacht en liefde. 

Elke vrouw heeft een schatkist in zich waarvan ze zelf de sleutel in handen heeft.

En die schatkist is van grote waarde. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar omgeving. Want als een vrouw goed gegrond is in haar bekkengebied, creëert ze een ruimte waarin mannen en kinderen zich automatisch ontwikkelen tot wie ze willen zijn.

 

JE BEKKENGEBIED:
DE SLEUTEL TOT HELING

We zijn losgeslagen van onze oerkracht. Meestal is het ons hoofd dat bepaalt en soms leidt het hart. Maar waar is het bekkengebied, de onderbuik, de baarmoeder gebleven? Het is precies díe plek waar je vrouwelijke oerkracht zit, de bron van oneindige levensenergie. Als je je bekkengebied weer verbindt met je hart en hoofd, sta je goed geankerd en op volle kracht in het leven.

Chantal%20van%20Doesburgh%20baarmoeder_e

Laat de vrouwelijke energie weer door je lijf stromen

Tijdens de Switch On trainingen leer je om weer in verbinding te komen met je bekkengebied. Dit is het fundament waarop je kan rusten, waarop je kan bouwen. Het is de oerbron waaruit jouw oh zo prachtige vrouwelijke energie rijkelijk wil stromen.

Switch on!
Door heling, door in te zien hoe het werkt, door oefening en ervaring krijg je toegang tot de energiecentrale in je bekkengebied. De hele dag door. Zet je oerbron aan, switch on!

Nieuwsgierig?
Kom een training volgen
:
Switch On Bevrijdingsdag
Switch On Expeditie
Switch On Coaching

CHANTAL%20VAN%20DOESBURGH%20_15_edited.j
ELKE VROUW HEEFT EEN VERHAAL

Waar we vandaan komen, wat we hebben meegemaakt, waar we in geloven en wat we niet meer geloven: elke vrouw heeft een verhaal.

De schone en vuile was:

het mag er allemaal zijn. 

Ik heb mijn verhaal gebruikt voor mijn debuutroman De Goede Moeder. Over mijn zoektocht naar genezing van hiv. Over het krijgen en opvoeden van een kind. Over het hebben van een relatie. Over mijn moeder, mijn grootmoeder, mijn overgrootmoeder en betovergrootmoeder. Over de schone en vuile was. Echt: het mag er allemaal zijn. 

Laten we onze verhalen delen.
Laten we onze levens delen. Laten we ons met elkaar verbinden. Om gezamenlijk de vrouwelijke wond te helen. Een wond die we al generaties lang met ons meedragen. Laten we ons verleden helen, met liefde en aandacht. 

Vertel me jouw verhaal. 
Kom naar de Switch On Bevrijdingsdag, ga mee op Expeditie of start met één-op-één Coaching.

Ik luister graag,

Chantal van Doesburgh
switch.on@chantalvandoesburgh.com

bottom of page