top of page
Workshops

Home  |  Workshops  |  About  |  Roman De Goede Moeder  |  Contact 

Het Vrouwelijk Korset

BEVRIJD JE VROUWELIJKHEID

ChantalvanDoesburgh_De Goedemoeder_favi.
VERLOS JE VAN JE IJZEREN KORSET

Onze vrouwelijkheid zit in een ijzeren korset. Afgeknepen en in de knel. Te gevoelig, zouden we zijn. Of we zijn te sensueel, of te preuts. We kunnen geen kant op en houden onze adem in. Onze zachtheid blijft onzichtbaar en we gaan op stoere tred verder. Maar je vrouwelijkheid is nodig. Nu meer dan ooit. Het is de liefdevolle en zachte bedding waarin de wereld kan helen. Laten we bij elkaar komen en onze vrouwelijke krachten hervinden. En bundelen.  

Het leven openbaart zich van baarmoeder op baarmoeder 

De dochter komt in de wereld via de baarmoeder van haar moeder. De moeder komt uit de grootmoeder. De grootmoeder uit de overgrootmoeder, en zij weer uit de betovergrootmoeder... Zo ontwikkelt zich een baarmoederlijke voorouderlijn. En die lijn draagt heel wat verhalen met zich mee. Vaak ook wonden - die ervoor zorgen dat wij nu in een onzichtbaar ijzeren korset leven. Laten we onszelf en onze voormoeders bevrijden. Van de verhalen en gebeurtenissen. 

De (zelf)helende kracht van de vrouw
Tijdens de Switch On Bevrijdingsdag bevrijd je je van het ijzeren korset. Je verbindt je met je eigen baarmoeder, en met die van de moeders voor jou. Ze mogen zich uitspreken. Ze geven je wijsheid en inzichten mee. En ze zullen je vertellen wat ze nodig hebben. Heling van de moederlijn is heling van je vrouwzijn. 

Ga je mee op de helende reis langs je voormoeders?

Matroesjka doll.jpg
HET VROUWELIJK KORSET:
BEVRIJD JE VROUWELIJKHEID.

In een intieme setting komen we samen. Alle vrouwen met hun eigen verhaal. Ik neem jullie mee op een baarmoederlijke reis. We gaan je geschiedenis in - op zoek naar het verhaal dat jouw vrouwelijkheid in de greep houdt.

Zo ziet de Bevrijdingsdag eruit: 

Leg je ijzeren korset af   

Voordat we de reis beginnen, maken we het ons eerst comfortabel - we doen ons ijzeren korset af. Zodat we weer kunnen ademen en en op pad kunnen gaan, onze geschiedenis in. Op zoek naar de bron van de beklemming, zodat die voor eens en voor altijd geheeld kan worden.  

Een helende reis in onze eigen baarmoeder

Onze eigen baarmoeder is de poort. Daar beginnen we de reis. Laten we die eens goed leren kennen. Het is ons startpunt, het fundament, de oerbron waar de vrouwelijke energie uitstroomt. 

Goed om te weten: ook vrouwen bij wie de baarmoeder is weggehaald, kunnen deelnemen. De energetische plek blijft altijd aanwezig.  

De baarmoeders vóór jou 

Het leven ontvouwt zich van baarmoeder op baarmoeder. In een krachtige meditatie gaan we op reis naar de baarmoeders vóór jou. Wat hebben die vrouwen jou te vertellen? Welke schatten geven ze je mee vandaag? 

Je ontvangt de Eerste Rite van de Munay Ki
Dit is een eeuwenoude rite die je helende kracht activeert. Ballast laat je los en oude wonden helen - van jou en van je voorouders. Heb je deze rite ontvangen dan kan je hem ook weer doorgeven aan andere vrouwen. 

 

Switch on!

De baarmoeder is geen plek voor angst en verdriet: het is een plek voor creatie, een plek van waaruit het leven wordt geboren. Laten we deze oerbron aanzetten. 

Ga je mee op deze helende reis langs je voormoeders? Schrijf je in.  

Prijs: € 165,- (excl. BTW)
Locatie: De Meditatietuin, Amsterdam

bottom of page