top of page
Workshops

Home  |  Workshops  |  About  |  Roman De Goede Moeder  |  Contact 

Switch On Expeditie

DRIE MAANDEN SAMEN OP PAD 

ONTDEK JE EIGEN VROUWELIJKHEID

We gaan op expeditie. De diepte in. Want op de bodem van de zee liggen krachtige parels op je te wachten. 

Een expeditie van drie maanden

Vrouwelijkheid, sensualiteit, levenslust - we willen het allemaal. We snakken we ernaar om ons volledig vrouw te voelen, in alle facetten. Van zorgzame moeder tot sensuele partner, van onschuldig meisje tot wijze raadgever. We willen eerbied en bescherming voor deze kwaliteiten - zodat ze er in alle vrijheid en veiligheid mogen zijn. 

Het startpunt ben je zelf
De veiligheid en de vrijheid van het vrouwzijn begint bij onszelf. 
Diep van binnen. Waar oude overtuigingen opgesloten zitten, en die ons zwaar tekort doen. Diep van binnen wacht ons verhaal. Diep van binnen wachten wij op onszelf om de liefde en aandacht te ontvangen, van onszelf. 

Op weg naar de kracht van de vrouw
De Switch On Expeditie is een expeditie van drie maanden. Geen quick fix die we al generaties lang met ons meedragen. Maar een weg die we stap voor stap volgen. Naar de diepte. Naar onze oerkracht. Naar de kracht van de vrouw.

 

We gaan zeven generaties diep
En nog verder als dat moet. Met meditaties, het Vallei-programma, één-op-één coaching, groepswerk en nog veel meer. Samen, vrouwen onderling. Want als vrouwen zich verbinden ontstaat er een gouden helingsruimte. Waar we elkaar zien en versterken. 

 

Wat denk je? Ga je mee op expeditie? 
Schrijf je meteen in!

Image by Javardh
White Flowers
DE SWITCH ON EXPEDITIE - DIT KAN JE ALLEMAAL VERWACHTEN:

Door de expeditie samen met een groep vrouwen te ondernemen, kunnen we nóg dieper in het helingsproces gaan. De verbinding, het delen van onze verhalen en ervaringen zorgen voor een rijke bedding, waarin we leren van en met elkaar. 

Zo ziet de Switch On Expeditie eruit: 

Je ontvangt een exemplaar van de roman De Goede Moeder

Zodra je je inschrijft stuur ik je mijn debuutroman De Goede Moeder, gebaseerd op mijn persoonlijke verhaal.

 

Stap één is gezet.

Openingsritueel: leg je ijzeren korset af
Eén-op-één sessie van 2 uur
   

Voordat we de reis beginnen, maken we het ons eerst comfortabel - we doen ons ijzeren korset af. Zodat we weer kunnen ademen en en op pad kunnen gaan, onze geschiedenis in. Op zoek naar de bron van de beklemming, zodat die voor eens en voor altijd geheeld kan worden.

 

De tweede stap.

 

Vallei orgasme online trainingsprogramma - levenslang beschikbaar 

Je ontvangt het achtdelige online-training programma van het Vallei-orgasme (VO). Je leert hoe je je seksualiteit inzet als oneindige bron van energie. Vrouwen die dit leren, worden milder voor zichzelf en maken contact met hun vrouwelijke oerkracht. Het programma train je alleen, in de privacy van je eigen slaapkamer. www.vallei.online.nl

Je avontuurlijke derde stap.

Vier online Vallei Krachtbron- en Oerkrachttrainingen

Vanaf nu ga je samen op weg met andere vrouwen. Vrouwen die zich net als jij hebben aangemeld voor deze training. We komen vier avonden online bij elkaar. Ik deel hierbij de kennis van de Vallei Krachtbron training aangevuld met oerkracht training. Tijdens de online-bijeenkomst is er gelegenheid om kennis met elkaar te maken, vragen te stelen en ervaringen te delen. Het delen en luisteren naar andere vrouwen wordt als zeer helend ervaren. Je traint deels alleen en deels samen. 

Stap vier is gezet.

Intiem weekend samen op locatie

Vandaag ontmoeten we elkaar live. Een warm bad. In verbinding met andere vrouwen. Waar je contact maakt met jouw bekkengebied: de diepte van de zee en de schat die klaarligt om door jou te worden geopend. Jij reikt jezelf de sleutel aan. Om die prachtige parels op te duiken die diep binnenin iedere vrouw beschikbaar zijn. Switch on!

 

Stap vijf, je bent al goed op weg.

Unieke Sisterhoody

Deze unieke sisterhoody is je letterlijk op het lijf geschreven! Ontworpen in samenwerking met kunstenares Margot van Huijkelom. Een verwarmende sisterhoody zodat je je altijd verbonden blijft voelen met de vrouwen waar je de eerste stappen mee hebt gezet op de weg van je vrouwelijke expeditie.

Een blijvende herinnering.

 

Stap zes, je bent verbonden en omringt met fantastische vrouwen.

De zevende stap zet je zelf
Het programma is afgelopen. Je hebt je een nieuwe taal eigen gemaakt. De taal van de vrouw. Jouw moedertaal. Een taal die je kan gaan delen met je dochters en uit kan dragen naar je zonen. De eerste zes stappen zijn gezet, samen gingen jullie op weg. De zevende stap zet je zelf. Met de sleutel in je hand en de kennis dat jij toegang hebt tot deze ongekende schat in jezelf. Een onvergetelijke helende reis!

Switch on!

Wat denk je? Ga je mee op expeditie? 

Prijs: € 1997,- (excl. BTW)
Datum: april 2022

Locatie: ntb 

3b3c549e-1017-4051-92ca-60f5b8cd7d8e.jpg
SWITCH ON PLUS EXPEDITIE:
€107 KORTING

Voor mijn roman De Goede Moeder vroeg ik aan Johan Wagenaar van het historisch onderzoeksbureau It Alders Erf om de zeven generaties vrouwen vóór mij in kaart te brengen. Van alle vrouwen weet ik nu hun naam, werkzaamheden, met wie ze waren getrouwd en waar ze woonden. Dit heeft voor mij het helingsproces een diepere laag gegeven. 

Wil jij ook weten wie de zeven vrouwen op jouw vrouwenlijn zijn? Johan Wagenaar zoekt het voor je uit. Normaal gesproken vraagt hij daar € 1.000 voor. Maar omdat je deelneemt aan de Switch On Expeditie krijg je € 107 korting. Je betaalt dan € 893 voor de genealogie van je vrouwenlijn.  

Op de foto zie je vier generaties van mijn vrouwenlijn. Allevier spelen ze een rol in De Goede Moeder. 

Ontvang de € 107 korting op de genealogie van je vrouwenlijn.  

Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan stuur ik je alle info toe die je nodig hebt. 

Super, ik heb je inschrijving ontvangen. Ik stuur je zo snel mogelijk de info toe.

Schrijf je in Expeditie
bottom of page