top of page
Workshops

Home  |  Workshops  |  About  |  Roman De Goede Moeder  |  Contact 

Female Wisdom Awakening

JAARTRAINING
Unlock Your Female & Sexual Potential

ONTDEK JE EIGEN VROUWELIJKHEID

We gaan op reis. De diepte in. Want op de bodem van de zee liggen krachtige parels op je te wachten. 

Een vrouwelijke ontdekkingsreis

Vrouwelijkheid, sensualiteit, levenslust - we willen het allemaal. We snakken ernaar om ons volledig vrouw te voelen, in alle facetten. Van zorgzame moeder tot sensuele partner, van onschuldig meisje tot wijze raadgever. We willen eerbied en bescherming voor deze kwaliteiten - zodat ze er in alle vrijheid en veiligheid mogen zijn. 

Het startpunt ben je zelf

De veiligheid en de vrijheid van het vrouwzijn begint bij onszelf. Diep van binnen. Waar oude overtuigingen opgesloten zitten, en die ons zwaar tekort doen. Diep van binnen wacht ons verhaal. Diep van binnen wachten wij op onszelf om de liefde en aandacht te ontvangen, van onszelf.

Op weg naar de kracht van de vrouw

Female Wisdom Awakening is een langzame reis van overvloed en plezier. Geen quick fix die we al generaties lang met ons meedragen. Maar een weg die we stap voor stap volgen. Naar de diepte. Naar onze oerkracht. Naar de kracht van de vrouw. 

We gaan zeven generaties diep

En nog verder als dat moet. Met meditaties, masterclasses, online trainingen, groepswerk en nog veel meer. Samen, vrouwen onderling. Want als vrouwen zich verbinden ontstaat er een gouden helingsruimte. Waar we elkaar zien en versterken.

Wat denk je? Ga je mee op deze vrouwelijke & sensuele reis?
Schrijf je meteen in!

Image by Javardh
White Flowers
Female Wisdom Awakenin - DIT KAN JE ALLEMAAL VERWACHTEN:

Door deze reis samen met een groep vrouwen te ondernemen, kunnen we nóg dieper in het helingsproces gaan. De verbinding, het delen van onze verhalen en ervaringen zorgen voor een rijke bedding, waarin we leren van en met elkaar. 

Zo ziet de Female Wisdom Awakening eruit: 

3b3c549e-1017-4051-92ca-60f5b8cd7d8e.jpg

Op de foto zie je vier generaties van mijn vrouwenlijn. Alle vier spelen ze een rol in De Goede Moeder. 

DAG 1- Het vrouwelijke korset: leg je ijzeren korset af
Voordat we de reis beginnen, maken we het ons eerst comfortabel - we doen ons ijzeren korset af. Zodat we weer kunnen ademen en en op pad kunnen gaan, onze geschiedenis in. Je verbind je met de de moeders voor jou. Ze mogen zich uitspreken. Ze geven je wijsheid en inzichten mee. En ze zullen je vertellen wat ze nodig hebben. Heling van de moederlijn is heling van jouw vrouwzijn. 

 

DAG 2-5 Ontwaak de vier archetype vrouwen in jou: De Maagd, De Moeder, De Sensuele- en Wijze Vrouw.

Vrouwen zijn cyclische wezens. Iedere week van de maand staat een andere vrouw vooraan (ook als je niet meer menstrueert). Iedere vrouw heeft haar eigen stemgeluid, haar kwaliteiten, haar unieke geschenken en uitdagingen. We leren iedere dag een nieuwe vrouw kennen en geven haar alle ruimte! Hierdoor ervaar jij als vrouw meer balans vanuit zachte vrouwelijke oerkracht. We brengen ze in contact met jouw lichaamsbewustzijn en seksualiteit. Je mag gaan leven in diepe verbinding met deze vrouwen en jouw onderbuik. Hierin ligt jouw goud verscholen

DAG 6-7 Womb Awakening 

Een warm bad. Waar je contact maakt met jouw bekkengebied: de diepte van de zee en de schat die klaarligt om door jou te worden geopend. Jij reikt jezelf de sleutel aan. Om die prachtige parels op te duiken die diep binnenin iedere vrouw beschikbaar zijn. Tijdens de tweedaagse reis naar onze baarmoeders laten we los wat ons tegenhoudt vrouw te zijn. We creëren onze liefste droom - zonder angst, zonde schaamte, zonder schuldgevoel. We reizen langs de acht heilige poorten. Je leert welk archetype vrouw verbonden is met welke poort. Elke vrouw en poort heeft informatie voor je: mooie inzichten, verdrietige herinneringen, vergeten dromen. De baarmoeder is de plek waar je je purpose vindt, het doel in leven, je creatiekracht. Switch on!

DAG 8 - De ontwaakte Nieuwe Vrouw

We maken een laatste shift. Nieuw DNA, nieuwe genetics. Je hebt je een nieuwe taal eigen gemaakt. De taal van de vrouw. Jouw moedertaal. Een taal die je kan gaan delen met je dochters en uit kan dragen naar je zonen. De eerste stappen zijn gezet, samen gingen jullie op weg. Met de sleutel in je hand en de kennis dat jij toegang hebt tot deze ongekende schat in jezelf. Een onvergetelijke helende reis! Switch on! Ben je klaar voor jouw Female Wisdom Awakening? 

Inclusief:

Retraite in retraitecentum Zonnehuis

22, 23 & 24 Maart 2024

2 live dagen locatie: De Meditatietuin

28 Oktober 2023 & 6 April 2024

2 weekenden GGS Amsterdam:

25 & 26 November 2024, 16 & 19 December 2024

Prijs: € 3672.73 (exclusief btw) deelbetaling mogelijk
Datum: Oktober
 2023

Schrijf je in Expeditie
bottom of page