top of page
Workshops

Home  |  Workshops  |  About  |  Roman De Goede Moeder  |  Contact 

Switch On Coaching

EEN-OP-EEN BEGELEIDING

CHANTAL VAN DOESBURGH _12.jpg
WAT SPEELT ER BIJ JOU?

De heling van ons vrouwzijn is een intens proces. Schaamte, angst, woede, verdriet, leegte - het komt allemaal voorbij. De verhalen en gebeurtenissen hebben ruimte nodig. En aandacht. Laat ze er maar uitkomen, het is de enige weg naar heling.  

Het geluk van vrouw te zijn
We creëren een ruimte van toestemming: alles mag er zijn. Je verhaal. Je tranen. Je onmacht. Je wanhoop. Je stagnatie. Je lusteloosheid. Je overdrive. Wat weerhoudt jou ervan om je geluk in het vrouwzijn te ervaren? Hoe ziet het korset eruit dat jou in de greep heeft? 

We reizen af naar je baarmoeder

Onder begeleiding daal je af naar je baarmoeder en bekkengebied. Naar de plek waar ons vrouwzijn huist. Je baarmoeder wil gehoord worden, en wij luisteren wat ze te zeggen heeft. 

Zeven generaties terug
Het leven ontvouwt zich van baarmoeder tot baarmoeder. De moederlijn noemen we die. Tijdens de sessies maken we verbinding met de zeven generaties vrouwen vóór jou. Om te ontdekken wat ze nodig hebben en welke wijsheid ze voor je hebben.    

Zin om samen aan de slag te gaan? 

Bel of mail me voor een afspraak.

Chantal van Doesburgh baarmoeder.jpeg
SWITCH ON COACHING - WAAR IS JE VROUWELIJKE LEVENSLUST?

Vrouwelijkheid heeft een bepaalde levenslust in zich. Een energie die leven brengt. Soms is die levenslust verstoord. Ze kan afwezig zijn, of gefrustreerd, of overactief. Als de vrouwelijke energie uit haar natuurlijke balans is, heeft dat effect op ons gevoel van geluk, tevredenheid en welzijn. En op onze omgeving.  

Zo ziet het Switch On Coaching eruit: 

Eerste sessie: leg je ijzeren korset af   

Duur: 2 uur

Bijna elke vrouw heeft een ijzeren korset om. Een beklemming die gevormd is in de generaties voor haar. En die je nu parten speelt. Tijdens de eerste sessie leggen we het korset af. Zodat je weer kan ademen en je op pad kan. Op zoek naar de bron van de beklemming, zodat die voor eens en voor altijd geheeld kan worden.  

Tweede sessie: de 7 generaties vrouwen voor jou

Duur: 1,5 uur

We maken een meditatieve reis langs de zeven generaties voor jou. Wat hebben ze je te vertellen? Wat willen ze dat je weet? Wie staan je bij? 

Derde sessie: baarmoederheling
Duur: 1,5 uur

Onder begeleiding daal je af naar je baarmoeder. De plek waar je vrouwzijn leeft. Ze heeft je iets waardevols te vertellen. Heling en inzichten wachten op je. 

Maak een afspraak 

Bel of mail me voor een afspraak:

06-38139749

switch.on@chantalvandoesburgh.com 

Switch On Coaching
Totaal: vijf uur 
Prijs: € 750 (excl. BTW)
Locatie: in mijn praktijk in Amsterdam of online

109cf5b9-1f89-40e3-a9aa-5978ea43bf3b.jpg
ZO WERKT HET ALLEMAAL

Ben je er klaar voor om op reis te gaan? Zin om de vrouwelijke levenslust weer te ervaren? Dan gaan we aan de slag. Zo werkt het:

1. Bel of mail me voor een afspraak. 
2. Via de knop hierboven kun je de betaling voldoen. Na betaling gaan we aan de slag.    

3. We zien elkaar in Amsterdam, in mijn praktijk. 

Liever online? Dat kan ook. 

Afspraak coaching
bottom of page