top of page
Book no BG.png

De goede moeder

Roman

Chantal van Doesburgh

auteur | inspirator | vrouwencoach

Voor iedere vrouw!

De nieuwe must read!

€22,85

Must Read Must Read ​Must Read Must Read Must Read Must Read Must Read Must Read Must Read Must Read Must Read  Must Read Must Read ♥ Must Read Must Read  Must 

Het boek dat iedere vrouw deze zomer gelezen moet hebben!

Book no BG.png

Ontdek het verhaal van Frederique in 'De Goede Moeder' – een krachtige roman over liefde, strijd en de zoektocht naar heling binnen een gebroken vrouwenlijn.

Frederique raakt besmet met het hiv-virus en weet één ding heel zeker: ze wil zichzelf genezen. Ze wordt moeder van Faas en niets lijkt haar droom om een gewoon gezin te zijn in de weg te staan. Totdat ze Faas voor het eerst slaat als hij drie jaar oud is.​ 

Gedreven om haar droom van een gelukkig gezinsleven vol te houden, ontwikkelt ze de ultieme gezonde levensstijl: ze mediteert, doet aan yoga en gaat over op rawfood om een zachte moeder voor haar zoon te kunnen zijn. 

Toch lijkt niets haar woede tot bedaren te kunnen brengen.

 

Uiteindelijk ontdekt ze dat de oorzaak in haar vrouwenlijn ligt. Het pad van heling brengt haar andere antwoorden dan ze ooit had kunnen vermoeden. 

Een boek over vrouwelijkheid, seksualiteit en heling

"BEN JIJ KLAAR VOOR DE

GENEZING VAN JOUW

VROUWELIJKE WOND?"

Hannah de Groot

“Er zijn van die boeken die heel veel in je diepste wezen aanraken. Een soort medicijnboeken, die slapende delen wakker maken. Zo’n boek is De Goede Moeder.” 

Chantal schenkt een gedeelte van de opbrengst van het boek aan diverse projecten van Orange Babies.

image.png

Ik ben mijn carrière gestart in de wereld van TV, reclame en uitgeverij. Deadlines halen dus, elke dag. En ik háálde ze ook. Maar toen ineens, kwam er een deadline op mijn leven te staan… 

Midden twintig was ik toen de dood op mijn deur klopte. De diagnose: hiv-positief. Volgens de artsen zou ik nog maximaal 5 jaar te leven hebben. Tegen de wetenschap en de dokters in zei mijn innerlijke stem direct: “Ik kan hiervan genezen.” Sindsdien staat mijn leven in het teken van heling. Van mijn lichaam, van mijn geest, van mijn geschiedenis.

 

Ik heb mijn kennis, wijsheid en levensverhaal verwerkt in mijn nieuwe boek; De Goede Moeder. 

Meet Chantal 

CvD-Marleensahetapyfotografie-17 (1).jpg

Deze bestseller kan niet ontbreken in jouw strandtas.

"Geslachtsgemeenschap beschouwde ik als een seksuele plicht die hoorde bij het aangaan van relaties. Ik voelde mij eenzaam. Een pijn die net zo sidderend, schrijnend en schurend was als de veel te zware rugzak van een beginnende pelgrim. Dat ik deze pelgrim zelf was, op weg was naar een verre heilige plaats, daarvan had ik geen notie. In mij woekerde een leegte."

Uit: De Goede Moeder, Chantal van Doesburgh 

Ontwerp zonder titel (73).png

Gezien in:

bottom of page