top of page
Bevrijdingsdag
Bevrijdingsdag

za 25 jun

|

Amsterdam

Bevrijdingsdag

VERLOS JE VAN HET IJZEREN KORSET Wat een bevrijding! Eindelijk: we gaan ons ontdoen van het IJzeren Korset. Een hele dag in het teken van je bekkengebied. We gaan je geschiedenis in - op zoek naar het verhaal dat jouw vrouwelijkheid in de greep houdt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

25 jun 2022, 10:00 – 17:00

Amsterdam, Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Nederland

Meer informatie

BEVRIJD JE VROUWELIJKHEID 

In een intieme setting komen we samen. Alle vrouwen met hun eigen verhaal. Ik neem jullie mee op een baarmoederlijke reis. We gaan je geschiedenis in - op zoek naar het verhaal dat jouw vrouwelijkheid in de greep houdt. Zo ziet de Bevrijdingsdag eruit:

Leg je ijzeren korset af

Voordat we de reis beginnen, maken we het ons eerst comfortabel - we doen ons ijzeren korset af. Zodat we weer kunnen ademen en en op pad kunnen gaan, onze geschiedenis in. Op zoek naar de bron van de beklemming, zodat die voor eens en voor altijd geheeld kan worden.

Een helende reis in onze eigen baarmoeder

Onze eigen baarmoeder is de poort. Daar beginnen we de reis. Laten we die eens goed leren kennen. Het is ons startpunt, het fundament, de oerbron waar de vrouwelijke energie uitstroomt.

Goed om te weten: ook vrouwen bij wie de baarmoeder is weggehaald, kunnen deelnemen. De energetische plek blijft altijd aanwezig.

De baarmoeders vóór jou

Het leven ontvouwt zich van baarmoeder op baarmoeder. In een krachtige meditatie gaan we op reis naar de baarmoeders vóór jou. Wat hebben die vrouwen jou te vertellen? Welke schatten geven ze je mee vandaag?

Je ontvangt de Eerste Rite van de Munay Ki Dit is een eeuwenoude rite die je helende kracht activeert. Ballast laat je los en oude wonden helen - van jou en van je voorouders. Heb je deze rite ontvangen dan kan je hem ook weer doorgeven aan andere vrouwen. ​

Switch on!

De baarmoeder is geen plek voor angst en verdriet: het is een plek voor creatie, een plek van waaruit het leven wordt geboren. Laten we deze oerbron aanzetten.

Tickets

  • Bevrijdingsdag 25 juni 2022

    € 165,00
    Btw: +€ 34,65 BTW
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Share this event

bottom of page