top of page
Bevrijdingsdag
Bevrijdingsdag

do 06 apr

|

Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Nederland

Bevrijdingsdag

In een intieme setting komen we samen. Alle vrouwen met hun eigen verhaal. Ik neem jullie mee op een baarmoederlijke reis. We gaan je geschiedenis in - op zoek naar het verhaal dat jouw vrouwelijkheid in de greep houdt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

06 apr 2023, 08:37 – 8:52

Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Nederland

Meer informatie

VERLOS JE VAN JE IJZEREN KORSET 

Onze  vrouwelijkheid zit in een ijzeren korset. Afgeknepen en in de knel. Te  gevoelig, zouden we zijn. Of we zijn te sensueel, of te preuts. We  kunnen geen kant op en houden onze adem in. Onze zachtheid blijft  onzichtbaar en we gaan op stoere tred verder. Maar je vrouwelijkheid is  nodig. Nu meer dan ooit. Het is de liefdevolle en zachte bedding waarin  de wereld kan helen. Laten we bij elkaar komen en onze vrouwelijke  krachten hervinden. En bundelen.

Het leven openbaart zich van baarmoeder op baarmoeder

De  dochter komt in de wereld via de baarmoeder van haar moeder. De moeder  komt uit de grootmoeder. De grootmoeder uit de overgrootmoeder, en zij  weer uit de betovergrootmoeder... Zo ontwikkelt zich een baarmoederlijke  voorouderlijn. En die lijn draagt heel wat verhalen met zich mee. Vaak  ook wonden - die ervoor zorgen dat wij nu in een onzichtbaar ijzeren  korset leven. Laten we onszelf en onze voormoeders bevrijden. Van de  verhalen en gebeurtenissen.

De (zelf)helende kracht van de vrouw Tijdens de Switch On Bevrijdingsdag bevrijd je je van het ijzeren  korset. Je verbindt je met je eigen baarmoeder, en met die van de  moeders voor jou. Ze mogen zich uitspreken. Ze geven je wijsheid en  inzichten mee. En ze zullen je vertellen wat ze nodig hebben. Heling van  de moederlijn is heling van je vrouwzijn.

Ga je mee op de helende reis langs je voormoeders?

Datum: 6 april 2024

Tijdstip: 10.00 uur - 17.00 uur

Prijs: € 165,- (excl. BTW) Locatie: De Meditatietuin, Amsterdam

Share this event

bottom of page