top of page
Workshops

Womb Awakening

LAAT JE BAARMOEDER SPREKEN

DE BAARMOEDER WEET

De baarmoeder is een heilige plek in ons lichaam. Het is de start van creatie. Het is de bron waaruit oneindige levensenergie stroomt. Onze baarmoeders zijn met elkaar verbonden. Door geboorte, maar ook door gebeurtenissen in het collectief. Onze baarmoeders herinneren zich alles, óók hoe zich te helen. Aan ons de taak om te luisteren. Als de baarmoeders van de wereld geheeld zijn, dan kan een nieuwe wereld geboren worden.

Wek een oeroude kracht weer tot leven
Door aandacht te schenken aan onze baarmoeder, komt er een oeroude kracht tot leven. Een kracht die je je wel herinnert, maar die lang geleden is weggestopt. Onder schaamte, onder schuldgevoel, onder angst. Tijd om die kracht weer op te roepen, te heractiveren. En terug te keren naar de volheid die je bent.  

Wat heeft jouw baarmoeder nodig?
Tijdens de Womb Awakening gaan we in zachtheid naar ons bekkengebied. Door meditaties en oefeningen vragen we onze baarmoeder haar verhaal te vertellen. Wat is er gebeurd? Wat heeft ze nodig? Wat kun je haar geven? 

 

Twee dagen lang in het teken van onze oerbron en krachtplek - de baarmoeder. 

Heb je daar behoefte aan? Schrijf je dan meteen in!

Baarmoeder Alchemie _ Chantal van Doesburgh.JPG

"ALS DE BAARMOEDERS VAN DE WERELD GEHEELD ZIJN, DAN KAN EEN NIEUWE WERELD GEBOREN WORDEN." 
Chantal van Doesburgh

White Flowers

"DE KUNST VAN HET LEVEN IS TE LATEN STERVEN WIE JE DENKT DAT JE BENT." 
Chantal van Doesburgh

WOMB AWAKENING - DIT KAN JE ALLEMAAL VERWACHTEN:

Een tweedaagse reis naar onze baarmoeders. We laten los wat ons tegenhoudt vrouw te zijn. We creëren onze liefste droom - zonder angst, zonder schaamte, zonder schuldgevoel. Een intieme ontdekkingstocht samen met een prachtige groep vrouwen. 

Verbinding vanuit de baarmoeder 
Het leven gaat van baarmoeder op baarmoeder - zo zijn we met elkaar verbonden. Laten we die verbinding weer versterken. Door elkaar te steunen, door elkaar te zien - en zo een veilige omgeving te creëren. Elke baarmoeder draagt op celniveau informatie in zich. Persoonlijke ervaringen en collectieve gebeurtenissen liggen hier opgeslagen. Vrijheid en onderdrukking vinden elkaar in de baarmoeder. Tijdens deze twee dagen komen vrouwen bijeen, om elkaar te helpen richting de vrijheid te gaan. Vanuit ons heilige en gezamenlijke fundament: de baarmoeder. 

Laat de nieuwe jij ontstaan - in de baarmoeder

De baarmoeder is de bron van creatie. Van geboorte, maar ook van wedergeboorte. Om wedergeboren te worden, zul je eerst iets moeten loslaten. De kunst van het leven is te laten sterven wie je dénkt dat je bent. En dat kan in de baarmoeder, de heilige plek in het lichaam - de plek waar nieuw leven ontstaat. 

Een pelgrimstocht langs acht heilige poorten  
Tijdens de Baarmoeder Alchemie maken we een reis langs acht heilige poorten. Elke poort heeft informatie voor je: mooie inzichten, verdrietige herinneringen, vergeten dromen. Wat houdt je tegen om vrouw te zijn? Wat heb je nodig om je oerkracht te vinden? Als een pelgrim gaan we op weg. De bestemming? De baarmoeder, het centrum van je zijn.

Zuiver je baarmoeder   
Alle mensen met wie jij seksueel contact hebt gehad, laten energie achter in je bekkengebied. Je baarmoeder houdt de herinnering vast aan alles wat jij hebt meegemaakt, of dat nu prettig of onprettig was. We zuiveren je baarmoeder van de gebeurtenissen die je los kunt laten. We knippen koorden door van relaties die jou belemmeren (seksueel en niet-seksueel). Hierdoor krijg je weer zuivere toegang tot jouw eigen krachtcentrale - je baarmoeder. Dit is de plek waar je je purpose vindt, het doel in je leven, je creatiekracht.

 

Ontvang de Dertiende Rite van de Munay Ki.

"De baarmoeder is geen plek voor angst en verdriet," stellen de oermoeders uit het Amazonegebied - vrouwen die zichzelf hebben bevrijd van het lijden. Het is een plek van creatie en geboorte van het leven. De dertiende rite is de inwijdingsrite van de baarmoeder. Het oeroude ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid. 

Voel je dat je baarmoeder aandacht nodig heeft? Meld je dan aan voor de Baarmoeder Alchemie. 

Goed om te weten: ook vrouwen bij wie de baarmoeder en/of eierstokken zijn weggehaald, kunnen deelnemen. De energetische plek blijft altijd aanwezig.

Prijs: € 497,- (excl. BTW)

Locatie: De Meditatietuin, Amstelpark 6, Amsterdam.  

bottom of page