top of page
Vallei-Orgasme Kennismakingsdag
Vallei-Orgasme Kennismakingsdag

za 01 jun

|

Het Kleine Huis

Vallei-Orgasme Kennismakingsdag

Een dag vol lessen, meditaties, ondersteunende oefeningen, Chi Kungs beoefenen en ruimte voor al je vragen. We gaan in op enkele specifieke onderwerpen uit de cursus behandelen zoals: meer energie, wel/geen orgasme, bevriezing, verlangen en dieper voelbewustzijn.

Tijd en locatie

01 jun 2024, 10:00 – 17:00

Het Kleine Huis, Hygiëaplein 7, 1076 SC Amsterdam, Nederland

Meer informatie

Wat staat er op het programma?

We gaan de lessen doornemen, mediteren, ondersteunende oefeningen doen, Chi Kungs beoefenen en je kunt al je vragen stellen. Ook zal ik enkele specifieke onderwerpen uit de cursus behandelen zoals: meer energie, wel/geen orgasme, bevriezing, verlangen, dieper voelbewustzijn etc.

Voor wie is het bedoeld? Of je nu al in het bezit bent van de cursus of eraan wilt beginnen, je bent van harte welkom. Met de kortingscode: chantalvandoesburgh-50 kun je de cursus aanschaffen voor slechts €197 in plaats van €247, en deze zal dan voor de rest van je leven beschikbaar zijn. Trainen doen we in de veiligheid van onze eigen slaapkamer.

Ben je net begonnen met trainen en verlang je naar meer verdieping en verbinding met andere vrouwen? Of denk je erover om het aan te schaffen? Het maakt niet uit. Een unieke en heerlijke ontspannende dag om je te verbinden met andere vrouwen. Super helend! Je gaat opgeladen naar huis toe. Een dag voor Love, Laughter & Fun!

Share this event

bottom of page