top of page
Vallei Krachtbron Training 5/6 November 2022
Vallei Krachtbron Training 5/6 November 2022

za 05 nov

|

Amsterdam

Vallei Krachtbron Training 5/6 November 2022

Laat de levenslustige energie maar uitbundig door je prachtige lichaam stromen! Twee dagen lang trainen we die vrouwelijke energie vanuit de oerbron in je bekkengebied. Je bent omringd door Vallei-vrouwen - een sisterhood waarmee we een veilige ruimte creëren om ons vrouwzijn te laten bloeien.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

05 nov 2022, 10:00 – 06 nov 2022, 17:00

Amsterdam, Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Nederland

Meer informatie

ONTDEK DE BRON VAN JOUW LEVENSLUST

We beschikken over een bron van energie die we vaak niet aanboren. Het is de levensenergie waaruit kinderen worden geboren. Zo krachtig. Deze energie is vaak alleen maar gekoppeld aan seksualiteit. Terwijl deze bron véél meer is dan seks. Het is het startpunt van je levensenergie. Het is je goud. Het is je alles.

Levenslustige energie. De hele dag door.

Seksuele energie is het startpunt en niet het einddoel. Zodra je dat doorhebt, kan je de levensenergie oneindig laten stromen. Laten we daarom alle beperkende aannames rondom seksualiteit en sensualiteit  wegnemen. In ons weten en in ons lichaam. Zodat de levenslustige energie ongelimiteerd haar weg door jouw leven weet te vinden. De hele dag door.

Het vallei-orgasme: lang en langzaam

De trainingen van het Vallei-orgasme laten je het startpunt herkennen: je seksuele energie. Met oefeningen ontdek je vervolgens waar de vaak heel subtiele stroom naartoe gaat. Door de energie de ruimte te geven, kan je het observeren. En kan ze jou meenemen, en leer jij in overgave te gaan. Wat heb je hiervoor nodig? Kennis, aandacht en tijd.

Kom in contact met je eigen lichaam. Echt contact.

De training van het Vallei-orgasme kun je volledig zelfstandig doen. Maar soms kom je iets tegen waarbij je begeleiding kunt gebruiken. Denk aan heftige emoties, oude patronen, stagnatie of onverwerkte trauma's.

Vallei Krachtbron Training 

Twee dagen lang trainen we die vrouwelijke energie vanuit de oerbron in je bekkengebied. Je bent omringd door Vallei-vrouwen - een sisterhood waarmee we een veilige ruimte creëren om ons vrouwzijn te laten bloeien. Laat de levenslustige energie maar uitbundig door je prachtige lichaam stromen! 

Tickets

  • Regular Ticket

    € 397,00
    Btw: +€ 83,37 BTW
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Share this event

bottom of page