top of page
Baarmoeder Alchemie
Baarmoeder Alchemie

za 15 apr

|

Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Nederland

Baarmoeder Alchemie

Een tweedaagse reis naar onze baarmoeders. We laten los wat ons tegenhoudt vrouw te zijn. We creëren onze liefste droom - zonder angst, zonder schaamte, zonder schuldgevoel. Een intieme ontdekkingstocht samen met een prachtige groep vrouwen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

15 apr 2023, 10:00 – 16 apr 2023, 17:00

Amstelpark 6, 1083 HZ Amsterdam, Nederland

Meer informatie

DE BAARMOEDER WEET 

De  baarmoeder is een heilige plek in ons lichaam. Het is de start van  creatie. Het is de bron waaruit oneindige levensenergie stroomt. Onze  baarmoeders zijn met elkaar verbonden. Door geboorte, maar ook door  gebeurtenissen in het collectief. Onze baarmoeders herinneren zich  alles, óók hoe zich te helen. Aan ons de taak om te luisteren. Als de  baarmoeders van de wereld geheeld zijn, dan kan een nieuwe wereld  geboren worden.

Wek een oeroude kracht weer tot leven Door aandacht te schenken aan onze baarmoeder, komt er een oeroude  kracht tot leven. Een kracht die je je wel herinnert, maar die lang  geleden is weggestopt. Onder schaamte, onder schuldgevoel, onder angst.  Tijd om die kracht weer op te roepen, te heractiveren. En terug te keren  naar de volheid die je bent.

Wat heeft jouw baarmoeder nodig? Tijdens de Baarmoeder Alchemie gaan we in zachtheid naar ons  bekkengebied. Door meditaties en oefeningen vragen we onze baarmoeder  haar verhaal te vertellen. Wat is er gebeurd? Wat heeft ze nodig? Wat  kun je haar geven?

Twee dagen lang in het teken van onze oerbron en krachtplek - de baarmoeder.

Heb je daar behoefte aan?

Datum: 15 & 16 april 2023

Tijdstip beide dagen: 10:00-17:00 uur

Prijs: € 497,- (excl. BTW)

Locatie: De Meditatietuin, Amstelpark 6, Amsterdam.

Share this event

bottom of page