top of page
1 op 1 coaching
1 op 1 coaching

Tijden nader te bepalen

|

Amsterdam

1 op 1 coaching

De heling van ons vrouwzijn is een intens proces. Schaamte, angst, woede, verdriet - het komt allemaal voorbij. De verhalen en gebeurtenissen hebben ruimte nodig. En aandacht. Laat ze er maar uitkomen, het is de enige weg naar heling. We gaan op reis tijdens drie diepgaande coachingssessies.

Tijd en locatie

Tijden nader te bepalen

Amsterdam, Emmaplein 7A, 1075 AW Amsterdam, Nederland

Meer informatie

WAAR IS JE VROUWELIJKE LEVENSLUST?

Vrouwelijkheid heeft een bepaalde levenslust in zich. Een energie die leven brengt. Soms is die levenslust verstoord. Ze kan afwezig zijn, of gefrustreerd, of overactief. Als de vrouwelijke energie uit haar natuurlijke balans is, heeft dat effect op ons gevoel van geluk, tevredenheid en welzijn. En op onze omgeving. Tijdens de 1-op-1 coachingssessies werken we telkens in clusters van 3 sessies - zodat we in een aaneengesloten reeks steeds dieper kunnen gaan. 

Het geluk van vrouw te zijn 

De sessies zijn een ruimte van toestemming: alles mag er zijn. Je verhaal. Je tranen. Je onmacht. Je wanhoop. Je stagnatie. Je lusteloosheid. Je overdrive. Wat weerhoudt jou ervan om je geluk in het vrouwzijn te ervaren? Hoe ziet het korset eruit dat jou in de greep heeft? We gaan telkens dieper en dieper, totdat de bron geheeld is.

We reizen af naar je baarmoeder

Onder begeleiding daal je af naar je baarmoeder en bekkengebied. Naar de plek waar ons vrouwzijn huist. Je baarmoeder wil gehoord worden, en wij luisteren naar wat ze te zeggen heeft.

Zeven generaties terug 

Het leven ontvouwt zich van baarmoeder tot baarmoeder - de moederlijn noemen we die. Tijdens de sessies maken we verbinding met de zeven generaties vrouwen vóór jou. Om te ontdekken wat ze nodig hebben en welke wijsheid ze voor je hebben.

PRAKTISCHE INFO

Locatie: Stories, Emmaplain 7a, 1075 AM Amsterdam Bij de ingang vind je een touchscreen. Scroll naar mijn naam. Druk daarna op de bel, dan doe ik de deur voor je open. Bij binnenkomst mag je in de wachtruimte plaatsnemen. Ik kom je daar halen.

Bereikbaarheid Kom je met de auto? Die kan je meestal wel makkelijk in de buurt parkeren. De kosten bedragen € 4,50 per uur.  Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf Amsterdam Centraal neem je tram 2. Uitstappen op het Valeriusplein/Koninginneweg. Het is dan nog 2 minuten lopen.

Afspraak verplaatsen

Een afspraak verzetten is natuurlijk mogelijk. Doe dit wel ruim van tevoren, telefonisch of per e-mail. Zeg je een afspraak af minder dan 24 uur van tevoren, dan wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Kleding Tijdens de sessies zullen we ontspanningsoefeningen doen, in een stoel of liggend. Het is fijn als je makkelijk zittende kleding draagt. Natuurlijk heb ik een deken ter beschikking.

Tickets

  • Coaching 1-op-1

    Drie sessies

    € 750,00
    Btw: +€ 157,50 BTW

Totaal

€ 0,00

Share this event

bottom of page